Om oss

Vår resa startades juni 2019, då med Ronny i spetsen. Ronny kommer från många års erfarenhet av att starta och driva bolag och är nu ägare och säljare på RR Maskin. Ronny har varit aktiv i branscher allt från kylindustriservice till powersport produkter och vildmarkscamp. Många ifrågasatte valet att starta upp en ny bilaffär i Luleå då konkurrensen redan var stenhård och många ansåg marknaden som mättad med bilhandlare.

Trots detta så bevisades det att vi var en aktör att ta i beaktning och redan i oktober samma år kom Filip med i bilden. Filip kom till RR Maskin från en kort sejour inom marknadsföringsbranschen och har före det sålt nya och begagnade bilar som både säljare men kort efter det som Brand Manager. Filips roll på RR Maskin är nu som säljare och samordnare.

I årsskiftet 2019/2020 var de befintliga lokalerna urvuxna och en flytt var nödvändig. Så redan 6 månader efter starten så flyttades verksamheten till de lokaler som vi nu huserar i (även dessa på Storhedens handelsområde i Luleå).

Efter sommaren 2020 så kände vi att försäljningen var god och att vi inte riktigt hann med allt som stod på agendan. Då kom Björn in i RR Maskin gänget. Björn håller ställningarna i bilhallen och är vår stöttande pelare när det gäller logistik och att få ihop allt runtomkring bilförsäljningen.

RR Maskin har utvecklats och kommer att fortsätta att utvecklas, vi är nu ett företag som handlar med nya och begagnade fordon där huvudfokus är transportbilar. De nya bilarna som vi säljer är Chevrolet, GMC & Ford. Genom ett fint samarbete med en importör i Stockholm som i sin tur etablerat goda kontakter med bilhandlare i Canada, USA och Mexico erbjuds både nya och begagnade fordon. Där fokus ligger på flakbilar av modellen större.

Med en lång och gedigen erfarenhet av bil- samt fordonsförsäljning & sätter vi på RR Maskin dig som kund i fokus.

Ni hittar oss på Storhedens handelsområde, endast ett stenkast från E4:an, närmare bestämt Betongvägen 42.

Vi byter gärna in din befintliga bil & förmånlig finansiering och garanti löser vi på plats.

Frakt över hela landet kan ordnas.

Välkommen till oss för ett tryggt bilköp.

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-Fredag 10.00-17.00
Lördag Stängt